Koffie voor in de horeca

Bristot koffie is het toonaangevende merk van Procaffe SpA, een van de beste koffiebranderijen in Italië. Vanuit het hoofdkantoor in Belluno, genesteld te midden van de Dolomieten, branden zij koffie sinds 1919 en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in de koffie sector. Speciaal voor de horeca heeft Bristot koffie een koffieconcept met een eigen unieke uitstraling. Bristot heeft diverse espresso melanges, 100 arabica, single origins en een fairtrade koffie. Met als top melange de Bristot Tiziano 1919 en een matig sterke en zeer exclusieve Italiaanse Espresso, deze koffie wordt geschonken in het beroemde warenhuis Harrods in Londen, met een eigen unieke uitstraling. Natuurlijk heeft Bristot een lijn van producten (zoals servies, coffee to go en merchandise producten) die het geheel extra cachet geven. Naast de koffie, bijproducten en een biologische thee van Pure Tea kunnen wij u ook voorzien en adviseren van de benodigde apparatuur. Naast de Bristot privat label pistonmachines zijn wij ook dealer van La Marzocco, Sanremo en Schaerer. Machines waarbij een proefplaatsing mogelijk is en welke u kunt aankopen of leasen.

lees meer

Koffie voor op het werk

Genieten van een Italiaanse koffie op het werk? U biedt u medewerkers en vooral u klanten toch ook het beste? Wij hebben voor u de perfecte oplossing voor kleine en grote bedrijven. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, bedrijfskantine of koffiecorner wij verzorgen een vers gemalen Italiaanse Bristot koffie op uw bedrijf. Afhankelijk van het aantal medewerkers, of uw bedrijf nu een aantal, 10 tot 50 of meer dan 100 medewerkers telt dan kunnen wij uw bedrijf voorzien van een koffiemachine die het beste bij u en uw wensen past.

Naast de Bristot koffie leveren wij een totaal koffieconcept met alle koffie bijproducten zoals suiker, creamer, bekers, thee enz en service en onderhoud van de apparatuur.

 

lees meer

Koffie voor wederverkoop

Als u als retail ondernemer met een koffiespeciaalzaak, delicatessenzaak of kookwinkel op zoek bent naar een koffie voor u assortiment die niet in elke supermarkt te koop is dan kunnen wij u dit aanbieden. Met de Bristot en Caffe Breda koffie bieden wij een breed programma aan koffiebonen, single origins, gemalen koffie, ESE servings en Espresso point capsules waarmee u zich kan onderscheiden met een Italiaanse kwaliteitskoffie van één van de beste branderijen uit Italië.

Wij zijn de officiële Nederlandse importeur van Caffé Breda en Caffé Bristot en naast de koffie importeren wij ook de Italiaanse siropen van Aliberti en zijn wij dealer van Bialetti moka potjes, welke een mooie aanvulling zijn voor het koffie concept in uw winkel. Wij zijn nog op zoek naar ondernemers die één van deze, of meerdere merken willen vertegenwoordigen. Wij bieden wederverkopers de mogelijkheid om onze koffieproducten te verkopen in hun winkel. Wij kunnen u hierover vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

lees meer