Aliberti siroop Amandel (Orzata)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Amandel (Orzata), deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met melk, thee, cocktails, smoothies en met water.

Proefnotities: Pure amandel aroma, een zoete amandel smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Amaretto

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Amaretto, een mooie toevoeging op uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met melk, warme chocolademelk, smoothies, frisdranken, cocktails of met water.

Proefnotities: Verleidelijke zoete smaak, met een lichte bittere noot en een amandel-caramel koekje smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Anijs (Anice)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Anijs. Deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met melk, thee, cocktails of met water.

Proefnotitiesklassieke anijssmaak, drop-achtige smaak, intense langdurige smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Caramel (Toffee)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Caramel. Deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato. De meest bekende variant is de caramel latte of de caramel/hazelnoot latte. En is ook te gebruiken bij melk, thee, ijskoffie, warme chocolademelk en koude cocktails.

Proefnotities: Delicate zoete caramel smaak met lichte hints van ruwe rietsuiker.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Chocolade (Ciockolat)

Italiaanse siroop van Aliberti in de smaak Chocolade (Ciockolat). De siroop geeft een verrassende smaak en kan worden toegevoegd aan koffie, cappuccino, caffe macchiato en latte macchiato. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met melk, thee, ijskoffie, sorbets en smoothies.

Proefnotities: Aroma van chocolade en karamel, zoete melkchocolade smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Hazelnoot (Nocciola)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Hazelnoot. Hazelnoot is één van de ingrediënten die vaak worden gebruikt in de Italiaanse keuken, met name in chocolade en ijs. Ook in uw koffie kan een klein scheutje van deze siroop een aangename toevoeging zijn. Of te gebruiken bij melk, thee, warme chocolademelk, cocktails en smoothies.

Proefnotities: Nootachtige aroma, en authentiek pure hazelnoot smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Jamaica Rum

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Jamaica Rum, deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato en is vooral fantastisch in combinatie met witte chocolademelk, melk, warme chocolademelk, cocktails en smoothies

Proefnotities: Aroma rum met een licht kruidige rum-achtige smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Kaneel (Cannella)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Kaneel (Cannella). Deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, ijskoffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato maar is ook te gebruiken bij melk, thee, warme chocolademelk en koude cocktails.

Proefnotities: Pure aroma van kaneel kruiden, zoet en sterk.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Kokos (Cocco)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Kokos (Cocco). Deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met thee, melk, warme chocolademelk, smoothies, milkshakes en cocktails.

Proefnotities: Zoet, rijk aroma en een verse kokosnoot.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Vanille (Vaniglia)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Vanille (Vaniglia). Deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato en ijskoffie, of bij thee, warme chocolademelk, cocktails, melk en smoothies. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met water.

Proefnotities: Mild, zoete aroma en de smaak van natuurlijke vanille.

Inhoud: 700ml