Koffie voor in de horeca

Bristot koffie is het toonaangevende merk van Procaffe SpA, een van de beste koffiebranderijen in Italië. Vanuit het hoofdkantoor in Belluno, genesteld te midden van de Dolomieten, branden zij koffie sinds 1919 en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in de koffie sector. Speciaal voor de horeca heeft Bristot koffie een koffieconcept met een eigen unieke uitstraling. Bristot heeft diverse espresso melanges, 100 arabica, single origins en een fairtrade koffie. Met als top melange de Bristot Tiziano 1919 en een matig sterke en zeer exclusieve Italiaanse Espresso, deze koffie wordt geschonken in het beroemde warenhuis Harrods in Londen, met een eigen unieke uitstraling. Natuurlijk heeft Bristot een lijn van producten (zoals servies, coffee to go en merchandise producten) die het geheel extra cachet geven. Naast de koffie, bijproducten en een biologische thee van Pure Tea kunnen wij u ook voorzien en adviseren van de benodigde apparatuur. Naast de Bristot privat label pistonmachines zijn wij ook dealer van La Marzocco, Sanremo en Schaerer. Machines waarbij een proefplaatsing mogelijk is en welke u kunt aankopen of leasen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de koffie van Bristot proberen? Wij adviseren u graag en indien gewenst plaatsen we een eigen koffiemolen met de gewenste of geadviseerde koffie. Zodat u maar vooral uw klanten de koffie kunnen proeven en beoordelen.

U wilt als horeca ondernemer in uw restaurant, brasserie, café of koffiebar een unieke en exclusieve espresso of koffie aan uw gasten aanbieden, met een exclusiviteit in uw omgeving. Dan bent u met Bristot bij ons aan het juiste adres.
Daarnaast verzorgen wij ook dat voor de optimale afstelling van uw apparatuur en de bereiding van de koffievariaties door een training voor u en uw personeel.

Wenst u om geïnformeerd te worden omtrent de Bristot koffie, neem dan contact met ons op via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer +31(0)174 - 76 91 03.

 horeca horeca-2