Aliberti siroop

Aliberti biedt een uniek aanbod van zeer professionele Italiaanse koffie en fruitsiropen.

De Aliberti (Original Drink) zijn siropen met een zeer hoge concentratie van de producten, er wordt uitsluitend een fijne selectie ingrediënten gebruik van de hoogste kwaliteit, zoals pure suikerriet en fructose en worden aangeboden in een breed scala aan smaken.

De siropen zijn een lekkere aanvulling op uw cocktails, milkshakes, longdrinks, gemalen ijs dranken, koffie, sorbets, thee en kruidenthee. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met water en bepaalde smaken zijn heerlijk in chocolademelk.

Aliberti siroop Amandel (Orzata)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Amandel (Orzata), deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met melk, thee, cocktails, smoothies en met water.

Proefnotities: Pure amandel aroma, een zoete amandel smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Amaretto

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Amaretto, een mooie toevoeging op uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met melk, warme chocolademelk, smoothies, frisdranken, cocktails of met water.

Proefnotities: Verleidelijke zoete smaak, met een lichte bittere noot en een amandel-caramel koekje smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Anijs (Anice)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Anijs. Deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met melk, thee, cocktails of met water.

Proefnotitiesklassieke anijssmaak, drop-achtige smaak, intense langdurige smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Caramel (Toffee)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Caramel. Deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato. De meest bekende variant is de caramel latte of de caramel/hazelnoot latte. En is ook te gebruiken bij melk, thee, ijskoffie, warme chocolademelk en koude cocktails.

Proefnotities: Delicate zoete caramel smaak met lichte hints van ruwe rietsuiker.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Chocolade (Ciockolat)

Italiaanse siroop van Aliberti in de smaak Chocolade (Ciockolat). De siroop geeft een verrassende smaak en kan worden toegevoegd aan koffie, cappuccino, caffe macchiato en latte macchiato. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met melk, thee, ijskoffie, sorbets en smoothies.

Proefnotities: Aroma van chocolade en karamel, zoete melkchocolade smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Hazelnoot (Nocciola)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Hazelnoot. Hazelnoot is één van de ingrediënten die vaak worden gebruikt in de Italiaanse keuken, met name in chocolade en ijs. Ook in uw koffie kan een klein scheutje van deze siroop een aangename toevoeging zijn. Of te gebruiken bij melk, thee, warme chocolademelk, cocktails en smoothies.

Proefnotities: Nootachtige aroma, en authentiek pure hazelnoot smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Jamaica Rum

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Jamaica Rum, deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato en is vooral fantastisch in combinatie met witte chocolademelk, melk, warme chocolademelk, cocktails en smoothies

Proefnotities: Aroma rum met een licht kruidige rum-achtige smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Kaneel (Cannella)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Kaneel (Cannella). Deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, ijskoffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato maar is ook te gebruiken bij melk, thee, warme chocolademelk en koude cocktails.

Proefnotities: Pure aroma van kaneel kruiden, zoet en sterk.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Kokos (Cocco)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Kokos (Cocco). Deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met thee, melk, warme chocolademelk, smoothies, milkshakes en cocktails.

Proefnotities: Zoet, rijk aroma en een verse kokosnoot.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Vanille (Vaniglia)

Italiaanse koffiesiroop van Aliberti in de smaak Vanille (Vaniglia). Deze siroop geeft een verrassende smaak aan uw koffie, cappuccino, caffe macchiato of latte macchiato en ijskoffie, of bij thee, warme chocolademelk, cocktails, melk en smoothies. Natuurlijk kunt u deze siroop ook drinken met water.

Proefnotities: Mild, zoete aroma en de smaak van natuurlijke vanille.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Grenadine (Granatina)

taliaanse fruitsiroop van Aliberti in de smaak Grenadine (Granatina) is zeer goed te gebruiken bij koude dranken zoals milkshakes, ijs, sorbets, cocktails en smoothies. Natuurlijk is deze siroop heerlijk met water.

Proefnotities: Milde smaak van granaatappel en vanille, die doet denken aan de smaak van cranberry-framboos en vanille.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Lemon Lime

Italiaanse Lemon Lime fruitsiroop van Aliberti is zeer goed te gebruiken bij ijsthee, milkshakes, ijs, sorbets, cocktails en smoothies. Natuurlijk is deze siroop heerlijk met water.

Proefnotities: Milde citrus aroma, authentieke zoete limoen smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Maracuja

Maracuja fruitsiroop van Aliberti is zeer goed te gebruiken bij ijsthee, cocktails, margarita, pinas Colada's, milkshakes, ijs, sorbets en smoothies. De tropische vrucht Maracuja heeft een zoete, maar mildere smaak dan passiefruit. Natuurlijk kunt u deze Italiaanse smaak-siroop ook drinken met water.

Proefnotities: tropisch aroma, zoet met een vleugje abrikoos, vergelijkbaar met een perzik-abrikoos profiel.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Mint (Menta)

Italiaanse Mint (Menta) fruitsiroop van Aliberti is zeer goed te gebruiken bij thee, cocktails, milkshakes, ijs, sorbets en smoothies. Natuurlijk is deze siroop heerlijk met water, let dan wel goed op dat u nog even goed roert het concentraat is namelijk heel dik.

Proefnotities: verfrissende smaak van pepermunt.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Papaya

Papaya fruitsiroop van Aliberti is zeer goed te gebruiken bij ijsthee, cocktails, milkshakes, ijs, margarita, pinas Colada's en smoothies. Natuurlijk kunt u deze Italiaanse smaak-siroop ook drinken met water.

Proefnotities: Tropisch aroma, zoet en fruitig.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Perzik (Pesca)

Perzik (Pesca) fruitsiroop van Aliberti is zeer goed te gebruiken bij thee, melk, cocktails, milkshakes, ijs, sorbets en smoothies. Natuurlijk kunt u deze Italiaanse smaak-siroop ook drinken met water.

Proefnotities: Zongerijpte perzik aroma, karakteristieke zoete, licht zure, sappige smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Tamarinde (Tamarindo)

Tamarinde (Tamarindo) fruitsiroop van Aliberti is zeer goed te gebruiken bij ijsthee, cocktails, milkshakes, ijs, sorbets en smoothies. Natuurlijk kunt u deze Italiaanse smaak-siroop ook drinken met water.

Proefnotities: pure smaak van de tamarinde vrucht, zoet en sterk.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Watermeloen (Anguria)

Aliberti Watermeloen (Anguria) is een verfrissende Italiaanse fruitsiroop. Natuurlijk is deze siroop heerlijk met water, maar u kunt hem ook gebruiken bij cocktails, milkshakes, ijs, ijsthee, limonades, margarita, piñas Colada's, sorbets en smoothies.

Proefnotities: Aroma van Zoete watermeloen, en authentieke vers geperst watermeloen sap smaak.

Inhoud: 700ml

Aliberti siroop Zwarte Kers (Amarena)

Aliberti fruitsiroop Zwarte Kers (Amarena) is goed te gebruiken bij cocktails, milkshakes, ijs, sorbets, thee, warme chocolademelk en smoothies. Natuurlijk is deze siroop heerlijk met water, let dan wel goed op dat u nog even goed roert het concentraat is namelijk heel dik.

Proefnotities: natuurlijke smaak, aroma van rijpe kersen, verse kersen smaak.

Inhoud: 700ml

Subcategorieën