Over ons

Onze missie is om koffie aan te bieden met nét dat beetje extra om uw en vooral uw klanten het koffiemoment compleet te maken. Naast koffiebonen, gemalen koffie en ese servings leveren wij ook servies van diverse koffiemerken om uw drinkgenot te vergroten.

De naam “Coffee To Complete You”, afgekort als C2CU, is ontstaan met de gedachte hierachter dat een goede kop koffie, in al zijn varianten, je net dát beetje meer kan geven en je dus compleet maakt.

C2CU | Coffee To Complete You is in Nederland de importeur van Bristot koffie en werkt met dezelfde filosofie, hoge kwaliteitsproducten en eersteklas service, maatwerk en servicegerichtheid waarbij de klant centraal staat. Onze missie is om onze producten en service aan te bieden met nét dat beetje extra om uw koffiemoment compleet te maken. Wij verzorgen de koffievoorziening aan de horeca, koffiebar, kantoor, MKB, winkel, retail en de particuliere markt en bij elke klant staat onze missie centraal.

De Dolomieten bergstreek van de provincie Belluno in de provincie Veneto wordt gezien als de bakermat van de Italiaanse ijsmakers. Caffé Bristot werd in 1919 opgericht in de stad Belluno en toen de ijsbereiders zich gingen verspreiden door heel Europa namen velen de Bristot koffie uit hun eigen streek mee. Zo verwierf Bristot de cultstatus van ijssalon koffie.

Ook de distributeur van Manuel Caffe, uit de provincie Veneto. De koffieproducten van Manuel Caffe krijgen de grootste aandacht en zorg vanaf het eerste moment van hun selectie. Met alleen de beste koffiebonen, die worden uitgekozen volgens de hoogste standaard. Dankzij de samenwerking met externe proefinstituten draagt het Manuel Caffè team de constante interne monitoring van de kwaliteit van de ongebrande bonen die voor de productie gebruikt worden, zodat er een constant, uitgebalanceerd 'Manuel espresso' melange, smaak en aroma gegarandeerd is.

Daarnaast zijn wij de officiële importeur en distributeur van de Italiaanse koffiemerken Caffè Breda, Bristot en Manuel Caffe, per stuk verpakte Italiaanse koffiekoekjes van Emmepi Dolci, Italiaanse koffie en fruit siroop van Aliberti en van de biologische thee van Pure Tea.
En zijn wij officiële dealer van Astoria, La Marzocco, Lattiz, Sanremo, Schaerer, Saeco, Rheavendors en Nivona.

" Bristot het totaalconcept voor de horeca met een unieke uitstraling"

 

Onze merken

Brao caffe bristot caffe breda mokamo mrs rose
Brao Caffé Bristot Caffé Breda Mokamo Mrs. Rose