La Marzocco GS3

La Marzocco GS3
La Marzocco GS3

Met de GS3 stelt La Marzocco de standaard voor één groeps espressomachines. De machine laat met zijn indrukwekkende specificaties volgens espressogeeks zelfs elke professionele machine achter zich. De GS3 vindt zijn weg naar de professional en thuisgebruiker die topprestaties in een compact design zoekt.
Geschiedenis

lees meer

NIVONA CafeRomatica 1030

NIVONA CafeRomatica 1030
NIVONA CafeRomatica 1030

Verbeter uw work-life balance: Met de gloednieuwe model CafeRomatica 1030, NIVONA had die klanten met veel passie voor koffie in het achterhoofd. De 1030 is groter, sneller en vol met de nieuwste technologie, zoals de innovatieve Aroma Balance System. Dit model beantwoordt perfect aan de behoeften en eisen van een particulier huishouden, een kantoor gemeenschap of een klein bedrijf. In een stevige, een kanselarij, een praktijk of in schoonheid en kapsalons: met de 1030 kunt u tot memoriseren tot 18 gepersonaliseerde koffie recepten voor collega's, medewerkers en klanten.

De gloednieuwe NIVONA CafeRomatica 1030: een heerlijke manier om klanten te inspireren, te motiveren werknemers of verbeteren van de kwaliteit van het leven thuis.

 

lees meer

NIVONA CafeRomatica 858

Nivona CafeRomatica 858
Nivona CafeRomatica 858

De Nivona CafeRomatica 858 koffiemachine is het top apparaat uit de Nivona 8 serie blinkt uit door een mooi klassiek design, technische mogelijkheden en zeer gemakkelijke bediening.
Het display met de symbolen in kleur en duidelijke informatie in tekstvorm garanderen een onberispelijke bediening; eenvoudig met een draai aan de knop: draaien, drukken, genieten. Met een 1 druk op de knop twee Cappuccino's.

Nivona CafeRomatica 858 is Getest als "Zeer goed"

 

lees meer

NIVONA CafeRomatica 848

NIVONA CafeRomatica 848
NIVONA CafeRomatica 848

De Nivona CafeRomatica 848 koffiemachine is het top apparaat uit de Nivona 8 serie blinkt uit door een mooi klassiek design, technische mogelijkheden en zeer gemakkelijke bediening.
Het display met de symbolen in kleur en duidelijke informatie in tekstvorm garanderen een onberispelijke bediening; eenvoudig met een draai aan de knop: draaien, drukken, genieten. Met een 1 druk op de knop een cappuccino maken.

Kleur: Platina zilver met kunststof front met chromen details.

 

lees meer

Sanremo Treviso

Sanremo Treviso
Sanremo Treviso

De TREVISO is een Semi-professionele koffiemachine, met geavanceerde, stijlvolle lijnen, het TREVISO model is bijzonder geschikt voor kleine horeca, daat waar in een kleine volume koffie.
De technische kenmerken maken het zo efficiënt als de grotere modellen maar met een veel kleiner volume. Het is ook zeer geschikt om thuis koffie te zetten.

De TREVISO is er in twee versies, met een vaste wateraansluiting, de LX of met een watertank.

 

lees meer

Subcategorieën