Schaerer Coffee Club

De Schaerer Coffee Club koffiemachine is een klein espressoapparaat dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook overal past dankzij zijn bescheiden grootte. Klein, maar met groots potentieel! Deze slimme koffiemachine biedt een grote variëteit aan de beste koffiespecialiteiten dankzij het Milk Smart systeem voor verse-melkbereidingen. Bovendien is je kop ook voorverwarmd dankzij de SteamIT, een krachtige stoomstoot, met een capaciteit van 80 koppen per dag.

 

 

Schaerer Coffee Club

De Schaerer Coffee Club is een klein espressoapparaat dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook overal past dankzij zijn bescheiden grootte. Klein, maar met groots potentieel! Deze slimme koffiemachine biedt een grote variëteit aan de beste koffiespecialiteiten dankzij het Milk Smart systeem voor verse-melkbereidingen. Bovendien is je kop ook voorverwarmd dankzij de SteamIT, een krachtige stoomstoot. En met haar capaciteit van 80 koppen per dag is de Schaerer Coffee Club ideaal voor je:

  • restaurant
  • bistro
  • koffiebar
  • B&B
  • cateringbedrijf
  • winkel
  • kapperszaak
  • praktijk
  • advocatenbureau
  • klein kantoor
Makkelijk koffie bereiden en eenvoudig reinigen

Met haar intuïtieve touchscreen maakt de Schaerer Coffee Club je het leven makkelijk. Met je vinger swipe je snel naar je favoriete koffie. Eens je besteld hebt, toont de display de voortgang van je bereiding. Het verse melksysteem van deze espressomachine is ook heel eenvoudig in reiniging dankzij ons handig CleanIT-systeem. Automatisch en snel!

Makkelijk aanpasbaar naar eigen smaak!

Klein of groot, mild of sterk, en alles ertussenin. Deze espressomachine past met enkele swipes de grootte van je koffie, de smaakintensiteit, de hoeveelheid melk of melkschuim aan. Zo maak je iedere keer opnieuw je favoriete koffie klaar. Ken je onze coffeeMYsation app? Met deze app stel je het recept samen van je favoriete koffie en maak je hem zo vanop je smartphone klaar. Volgende keer opnieuw? Bewaar het recept en je heerlijke espresso, cappuccino, latte macchiato of andere koffiebereiding is zo gezet!


 

KENMERKEN Standaard
Variatiemogelijkheden

Ristretto
Espresso
Koffie/café crème
Kleine koffie pot (250 ml)
Cappuccino
Latte macchiato
Koffie verkeerd
Chocolademelk (optie)
Melk
Melkschuim
Heet water
Stoom
Instant producten (optie)

Zettijd 20 - 100 sec
Lengte 32,5 cm
Diepte 57 cm
Hoogte 50 cm
Gewicht 25,5 kg
Voltage 230v
Wattage (W) 2300
Watertank 4,5
Koffieresidubak 30
Bonenreservoir 600 gram
   

Schaerer Coffee Club