Saeco Aulika EVO Top HSC

De nieuwe Saeco Aulika EVO Top HSC koffiemachine is een perfecte combinatie van modern, geavanceerd ontwerp en stevige betrouwbare technologie, professionele en betrouwbaar koffiemachine voor bedrijven, MKB, kantoor en verenigingen. De technische oplossingen van het Saeco Aulika EVO assortiment zijn geïntegreerd in een nieuwe capacitieve interface met achtergrondverlichting met pictogrammen die een breed scala aan direct-to-view biedt van de dranken. Bovendien is het uitgiftegebied van de Saeco Aulika Evo koffiemachine uitgerust met blauwe en witte LED-lampjes die aan en uit gaan na de fasen van de drankbereiding, wat een vleugje elegantie en verfijning oplevert.

 

 

De Aulika EVO Top HSC is uitgerust met de “ONE TOUCH” functie, en maken automatisch cappuccino en latte macchiato met 1 druk op de knop. Dat doen ze met een speciaal cappuccinomondstuk van de volgende generatie, dat geïntegreerd is in de voorkant van de koffiemachine. Snellere bereidingstijd van de dranken bij de versie Saeco Aulika HSC (High Speed Cappuccino).

Tot slot de grote capaciteit water en koffie tanks, de aanwezigheid van dubbel hydraulisch circuit voor de Evo Top HSC en functies zoals de High Speed Cappuccino van Evo Top HSC, die de tijd die nodig is voor de bereiding van melk- op basis van dranken, zorgen voor een betrouwbare prestaties, ook op locaties met een hoog dagelijks verbruik Het onderhoud van het Aulika Evo is eenvoudig, dankzij de aanwezigheid van een complete set onderhoudstoebehoren die bij de machines wordt geleverd, inclusief een waterfilter, smeervet en reinigingstabletten voor de zeteenheid. De Aulika Evo is het nieuwe Saeco-assortiment dat voldoet aan de eisen de eisen van koffieprofessionals bij bedrijven.

 

KENMERKEN  
Variatiemogelijkheden Espresso
Koffie
Cappuccino
Latte Machiatto
Melk
Heet water
One Touch Cappuccino
High Speed Cappuccino
Pinless wonder cappuccinomondstuk
2 circuits, (dubbele pomp + dubbele boiler)
Gebruikersinterface met grafisch display
8 toetsen voor rechtstreekse selectie
Mogelijkheid tot aansluiting op de waterleiding
Lengte 33,4 cm
Diepte 45,2 cm
Hoogte 57,4 cm
Gewicht 23 kg
Voltage 230v
Wattage (W) 1400
Inhoud waterreservoir 4 ltr
Vaste wateraansluiting 3/4 Ja
bonenreservoir 1 kg
Koffieresidubak 40 stuks
   
 

Saeco Aulika EVO Top HSC

Saeco Aulika EVO Top HSC 2

Saeco Aulika EVO Top HSC 3