Manuel Caffe

Bristot koffie
Bristot koffie

Het succesverhaal van Manuel Caffè begon in 1975, in Conegliano een gemeente in de Italiaanse regio Veneto, toen Giuseppe De Giusti die als sinds de jaren '50 werkzaam is in de koffie industrie en door zijn passie voor het vak begon hij samen met zijn vrouw Bruna zijn eigen koffiebranderij en hij noemde het “Manuel Caffè”.

Manuel Caffè heeft één van de modernste koffiebranderijen en combineert vakmanschap, kwaliteit en de Italiaanse espressokoffietraditie om u en uw gasten een perfecte échte Italiaanse koffiebeleving te bieden, waar men keer op keer voor terugkomt. Het doel van "Manuel Caffè" is om de Italiaanse koffiecultuur buiten de grenzen van Italië bekend te maken en zo de wereld een stukje "Dolce Vita" te geven.

Manuel Caffè voor elk moment van de dag, in de horeca, op kantoor of thuis de perfecte Italiaanse espresso.

Manuel Caffè is nog steeds een familiebedrijf, die de originele visie van de oprichter Guiseppe De Giusti blijft continueren met veel passie. De hele familie is betrokken bij wat in de loop der jaren een verhaal moest worden van betrokkenheid, standvastigheid en succes. Sindsdien worden de beste bonen ter wereld geroosterd, gemelangeerd, gemengd en verpakt met dezelfde passie.

Manuel Caffè staat wereldwijd synoniem voor de Italiaanse koffiebeleving en is al aanwezig in meer dan 65 landen en op vijf continenten met producten die een zeer nauwkeurige visie belichamen: de missie om fijnproevers en koffieliefhebbers de perfecte espressokoffie en beleving te bieden, een combinatie van een onberispelijke verwerking, ware passie, constante innovatie en verfijnde melanges.

Manuel Caffè bied de horeca en de zakelijke ondernemer een uniek Italiaans totaal koffieconcept van espresso koffie, thee en toebehoren.