Jura Impressa XJ6 Professional

Jura Impressa XJ6 Professional
Jura Impressa XJ6 Professional

De intelligente koffiespecialist

Perfecte koffie motiveert, inspireert, draagt bij aan de communicatie en verbetert de stemming. Geen wonder dat niemand koffie in het dagelijkse leven wil missen. De XJ6 Professional van JURA is een aantrekkelijke espresso- / koffiespecialist en een aanwinst voor ieder werkteam.

De moderne koffie-volautomaat voelt zich overal thuis waar het genot van koffie, espresso en ristretto op de voorgrond staat. Dankzij het volmaakte design en de edele zwarte optiek past deze koffie-volautomaat uitstekend in elke werkomgeving. Het eenvoudige en duidelijke bedieningsconcept leidt de gebruikers rechtstreeks naar perfecte koffie.

 

 

 

 

KENMERKEN  
Variatiemogelijkheden 2 koffie
1 koffie
2 espressi
1 espresso
2 ristretti
1 ristretto
Heet water
   
Lengte 34 cm
Diepte 44 cm
Hoogte 50 cm
Gewicht 13 kg
Voltage 230 v
Wattage (W) 1450
Inhoud waterreservoir 4 ltr
Koffieresidubak 40
bonenreservoir 500 g

 

 

Technologieën
De XJ6 Professional is geheel gericht op een ultiem koffie-, espresso- en ristrettoresultaat, specialiteiten die dankzij het bedieningspaneel met keuzetoetsen eenvoudig met één druk op de knop worden bereid. Eén of twee kopjes gelijktijdig, volledig naar uw wensen. De koffie-volautomaat maakt eveneens indruk met de buitengewone eco-intelligentie. Met de intelligente Energie Spaar Modus en de Zero-Energy Switch draagt het apparaat actief bij aan een besparing op waardevolle energie.

Intelligent Fresh Water System
Het Intelligent Fresh Water System (I.F.W.S.©) vormt de voorbereiding op het gebruik van de unieke intelligente kit voor de verswateraansluiting. Deze doordachte vaste wateraansluiting van de nieuwste generatie levert altijd vers water voor een subliem koffieresultaat. De kit kan volledig worden geïntegreerd, en heeft hierdoor geen extra ruimte nodig. Im combinatie met een voorgeschakeld CLARIS filter is een optimale bescherming tegen kalk gewaarborgd en een perfecte waterkwaliteit gegarandeerd.

JURA Connect App
Een zender* en een app betekenen een ware revolutie in de communicatie tussen volautomaat en gebruiker of verkooppartner. Via Bluetooth® verstuurt JURA Smart Connect relevante informatie over tellerstanden en meldingen naar de smartphone. Daar kan deze informatie dankzij de gratis »JURA Connect« app altijd worden bekeken en desgewenst naar gedefinieerde e-mailadressen worden verstuurd. Nooit eerder waren afrekening en onderhoud zo comfortabel en eenvoudig.

*Smart Connect optioneel verkrijgbaar

Reiniging/hygiëne
Dankzij de geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma's wordt het onderhoud tot een minimum gereduceerd, en is TÜV-gecertificeerde hygiëne gegarandeerd.

Individualiseerbaar
Dankzij de accessoires zoals de compacte betaalbox, de kopjeswarmer, de intelligente kit voor verswateraansluiting, de set afvoer koffieresidu/restwater XJ alsmede dankzij een aantrekkelijk assortiment aan meubelen kan voor ieder toepassingsgebied een optimaal en aan de behoeften aangepaste totaaloplossing worden samengesteld.