La Marzocco GS3
Met de GS3 stelt La Marzocco de standaard voor één groeps espressomachines. De machine laat met zijn indrukwekkende specificaties volgens espressogeeks zelfs elke professionele machine achter zich. De GS3 vindt zijn weg naar de professional en thuisgebruiker die topprestaties in een compact design zoekt.
Geschiedenis
Met de lancering van de GS serie in 1970 introduceerde La Marzocco de dual boiler techniek. Het was een grote stap voorwaarts in temperatuurstabiliteit ten opzichte van heat exchanger (thermo syphon) machines zoals de bekende E-61. De GS/3 vestigde La Marzocco's naam als high-end machinebouwer en de dual boiler techniek werd een intrinsiek deel van alle professionele LM machines die later op de markt kwamen.
Ultimate machine
Ook de GS/3 - die in 2006 werd geïntroduceerd - maakt gebruik van deze ultieme techniek. Het bijzondere was dat de GS/3 in eerste instantie bedoeld was voor de veeleisende thuisgebruiker. Maar door de buzz op allerlei internetfora is de machine uitgegroeid tot meer dan the ultimate machine voor espressogeeks. Espresso Service West levert de GS/3 inmiddels niet alleen meer aan barista's, maar ook aan koffiebranders, kantoren en horeca, allen gebruikers die het uiterste uit koffie willen halen.
|
|