Bristot Tiziano 1919

De Bristot Tiziano 1919 Riserva Domenico Bristot is een matig sterke en zeer exclusieve Italiaanse Espresso, alleen verkrijgbaar in 2-kiloblikken, speciaal voor de Horeca. Deze Bristot Tiziano 1919 is met recht de top-melange in de "Luxury range" van Caffè Bristot. De koffiebonen kenmerken zich door een prachtige donkere crema en een fruitige smaak met een lichte chocolade twist.

Deze Bristot Tiziano 1919 koffie wordt geschonken in het Londense warenhuis Harrods.

lees meer

Bristot Sublime

Bristot Sublime koffie bonen
Bristot Sublime koffie bonen

Bristot Sublime arabica gourmet is een delicate 100% Arabica gourmet blend met Arabica-koffiebonen van de beste plantages uit het Caribische gebied, Midden-Amerika en van plantages uit het Braziliaanse hooggebergte maken deze Bristot Sublime arabica gourmet tot een elegante en unieke Italiaanse espresso. Een evenwichtige blend met een perfecte balans van aroma, zuurgraad en body. Zoet en delicaat met een intense smaak van de cacao verenigt met zachte tonen van gedroogd fruit.

Bristot Tiziano qualità superiore

Bristot Tiziano qualità superiore
Bristot Tiziano qualità superiore

Bristot Tiziano qualità superiore is een superieure kwaliteitskoffie in de "Luxury range" met een selectie van de Braziliaanse Santos met niet alleen de beste Arabica-soorten uit Midden- en Zuid-Amerika, maar ook Afrikaanse en Indiase koffiebonen. De Tiziano is een luxe Italiaanse espressokoffie met een heerlijk aroma en een chocoladeafdronk. Laat u overtuigen door deze unieke Bristot koffie en ervaar een perfect uitgebalanceerde espresso.

Bristot Rainforest

Bristot Rainforest koffie bonen
Bristot Rainforest koffie bonen

Bristot Rainforest is een matig sterke espresso met aroma's van verse bloemen, citrus en een hint van vanille. Deze ecologisch verantwoorde espressokoffie met een chocoladenasmaak bevat Braziliaanse en Midden-Amerikaanse Arabica koffiebonen, geteeld in de Rainforest Alliance Certified TM Koffieplantages.

De blend van Bristot Rainforrest bestaat uit Arabicabonen die uit Midden-Amerika en Brasilië komen, de Robusta's komen uit Afrika. Alle koffiebonen worden geteeld op plantages die het "Rainforest Alliance Certificaat" hebben.

lees meer

Bristot Speciale

Bristot Speciale koffie bonen
Bristot Speciale koffie bonen

De Speciale is een matig sterke koffie met een nootachtig aroma, de zo typische nootachtige toon van Bristot. Met lichte tonen van citrus en een chocoladenasmaak. Met Arabica-koffiebonen uit Zuid- en Midden-Amerika samen met geselecteerde Robusta-bonen uit Afrika. De Robusta-bonen geven deze blend haar intense, romige, volle smaak en de mooie marmerachtige cremalaag.

Deze Bristot Speciale koffiebonen zijn bovendien in 2004 uitgeroepen als prijs/prestatiewinnaar door het Duitse blad “Guten Rat”.

Onze klant IJssalon Jelly Gelati wint met de Bristot Speciale koffie de koffietrofee 2011 en 2013.

lees meer