Bijproducten

Servies
Bristot heet een breede lijn in het standaard witte servies. Zo zijn er kopjes voor de espresso, koffie, capuccino en latte. En glazen voor water, het waterglasje voor bij de espresso en een latte machiato glas. Tevens is er een melkkannetje.

Tevens heeft Bristot special voor de luxe Tiziano 1919 lijn servies in espresso en capuccino kopjes welke in het wit en in het zwart leverbaar zijn.

Coffee To Go
Speciaal voor de Coffee To Go heeft Bristot mileuvriendelijke en biologisch afbrekbare take away bekers. Deze zijn er in drie varianten, espresso, koffie/capuccino en als latte beker. Voor de koffie/capuccino en de latte zijn er ook deksels leverbaar.

Suiker
De suiker is leverbaar in drie varianten, namelijk suikersticks met 3 gram suiker en als suikerzakje met 5 gram suiker. Tevens is het suikerzakje er ook met rietsuiker.

Melkcups
Friesche vlag melkcups
Unieke koffiemelk receptuur die speciaal ontwikkeld is voor de espresso zetmethodiek. Behoud de cremalaag en romige samenstelling!
Zilveren aluminium cup, onderscheidend en langere THT.

Biologische melkcups
Verantwoorde biologische koffiemelk cups van Zuivelrijck. Ontdek de verfijnde smaak van deze biologische koffiemelk.

Bristot Crispy Chocolaatjes
Het Bristot Crispy Chocolaatje is een heel klein chocolade bolletje met een luchtig crispy koekje in het midden.

Koekjes
Deze heerlijke amertto koffiekoekjes zijn individueel verpakt, de perfecte aanvulling om de geur en smaak van de typische Italiaanse espresso koffie te verbeteren.